Journalistik

Posted on by

Mine vigtigste arbejdsredskaber

Jeg synes, at mennesker er noget af det mest interessante, man kan beskæftige sig med.
Og derfor blev jeg journalist. Min force er, at jeg tager mig tid til at forstå og finde ind
til det enkelte menneske i nyhedsstrømmen.

At finde den helt rigtige case til en bestemt historie kan løfte en artikel. Jeg bruger lang tid på at finde den gode case. Jeg har et stort netværk, som jeg kan trække på, og jeg giver ikke op, før jeg har fundet den rigtige person.

Jeg har arbejdet to år som redaktionssekretær og har derfor også styr på den tekniske del – grammatik, ordstillinger og kommaer. Jeg har altid elsket at skrive. Jeg nyder at lege med sproget, vende og dreje det, til de helt rigtige sætninger falder ud på papiret.

Som person er jeg fantasifuld og idérig. Nysgerrighed og engagement er drivkraften i alt, hvad jeg foretager mig. Jeg har i snart seks år arbejdet som frivillig telefonrådgiver på en telefonlinje for mennesker i krise, og her har jeg lært at lytte mere, end jeg taler. Den egenskab bruger jeg i journalistik.

Jeg er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole, og jeg har deltaget i flere  journalistiske efteruddannelseskurser. Jeg har bred journalistisk erfaring fra en lang række medier som Morgenavisen Jyllands-Posten, Ude og Hjemme og Politikens Lokalaviser.

Kerneområder:

* Personlige interviews og menneskehistorier
* Reportager og features
* Film – herunder anmeldelser
* Livsstil
* Psykiatri
* Oversættelse og bearbejdning af udenlandske artikler

Jeg samarbejder med en række dygtige kolleger, så jeg er i stand til at levere hele produkter med tekst, billeder og layout.

Samarbejdspartnere:

Fotograf Hanne Paludan Kristensen

Fotograf Jacob Ljørring

Webdesigner Christian Taasti

Grafiker Marianne Dunker-Jensen

Share This: